Unic în România – WET SYSTEM

Atunci când vorbim de finisarea pereților găsim o mare varietate de materiale în piață. Poți alege vopsea, tencuiala, faianță sau tapet. Noi, Muro Pastel, am adus din Franța fibra de sticlă pentru băi. După multe teste am găsit varianta câștigătoare cu un pachet de rășini aduse din Italia care funcționează perfect împreună cu materialul nostru. Astfel oferim o soluție de cea mai înaltă calitate pentru băi, spații umede sau chiar fațade.

Tapetul din fibră de sticlă este un material profesional de decorare a pereților. Foarte rezistent și modern, ce are o multitudine de avantaje funcționale. La nivel de compoziție, el este realizat din fire foarte subțiri de sticlă, ce se obțin prin topirea maselor sticloase care mai apoi sunt țesute pentru a se face rolele. Este potrivit pentru proiecte în spații de birouri, în spitale și clinici, în grădinițe și în locuințe. Tapetul din fibră de sticlă este anorganic și ecologic și poate fi vopsit în mai multe rânduri pentru a împrospăta ambientul.

Câteva avantaje a tapetului din fibră de sticlă

Rezistență deosebita la impact și la uzură în timp.

Tapetul din fibră de sticlă este foarte rezistent la șocuri, zgârieturi și diverse lovituri cauzate de fluxul intens de persoane. Este perfect pentru holurile, laboratoarele și sălile spitalelor, unde circula un număr mare de persoane. De asemenea, datorită atât rezistentei la lovituri cât și a aspectului deosebit de modern, acest tip de tapet este foarte potrivit și pentru decorarea holurilor sau locuințelor.

Consolidează și oferă rezistenta pereților.

Tapetul din fibră de sticlă este perfect atât pentru pereții vechi, care încep sa aibă crăpături, cât și pentru pereții construcțiilor noi, care încă se mai “așează”. Acesta este soluția perfectă care acoperă crăpăturile din clădirile vechi, împiedică apariția lor în clădirile noi și conferă rezistență pereților.

Permite pereților să respire și nu dezvoltă mucegai, ciuperci sau microorganisme.

Este un tapet antimucegai, care nu permite dezvoltarea ciupercilor sau a altor microorganisme. Astfel, spațiul în care acest tapet este utilizat, nu va pune în pericol sănătatea persoanelor care îl folosesc. Aceste proprietăți specifice fac din tapetul din fibra de sticla cea mai buna alternativa pentru decorarea zonelor cu umiditate excesiva, cum ar fi baia.

Aplicare foarte rapida

Aplicarea rapidă a tapetului din fibră de este un avantaj important al acestui tip de material. Așadar, fie că (re)amenajezi locuința sau un alt tip de spațiu te vei putea bucura repede de lucrare și o lungă perioadă de timp.

Lasă un comentariu

Item added to cart.
0 items - lei