Tapet Concrete Jungle

de la 215 lei / mp

Foarte tropical cu o atingere de asprime. Texturile de beton și frunzele exotice se pare că merg perfect împreună. Un tapet  living pe care îl puteți aplica în fiecare cameră din casă. Tapet pe care îl puteți imprima pe o bucată mare de vinil. Rezistă mai mult de 15 ani pe peretele dvs. și va arăta mereu ca în prima zi. Fără role mici, fără linii pe perete. Avem de asemenea și opțiunea din fibră de sticlă pentru baia dvs., care vine cu cele mai bune ingrediente pentru a vă ajuta cu soluții pentru a proteja mediile umede.

Suprafata totala (mp)
Pret produs
SKU: MP CONCRETE JUNGLE
Etichete:
Descriere

Jungla si cimentul aparent merg foarte bine impreuna. Un tapet cu jungla, exotic foarte frumos si viu, ce insufla viata si culoare. Tapet potrivit in orice camera a casei, de la dormitor la baie. Tapet vinilic printat dintr-o bucata sau tapet din fibra de sticla protejat de rasina.

Muro Pastel este o marcă de tapet de lux cu modele și metode de imprimare unice. Dacă pereții ar putea să-și aleagă în ce să fie îmbrăcați, ar alege un tapet cu jungla dintr-o singură bucată. Imaginați-vă o rolă de dimensiunea peretelui dumneavoastră care ascunde toate imperfecțiunile și care transformă complet spațiul fără dezavantajul folosirii mai multor role de dimensiuni mai mici. Noi am înțeles că un tapet este mai mult decât un material lipit pe perete. Tapetul nostru este conceput pentru a îmbrățișa peretele așa cum o face îmbrăcămintea creată pe măsură, rezultând un aspect care se armonizează pe deplin cu personalitatea ta. Textura specială a materialului completează desenele pictate manual de artiștii noștri.

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Colectii

Muro, Petal

Colectii

Muro, Petal

Material

Smooth, Sparkle, Fine Lines, Canvas, Linen, Wet System

Destinație Tapet

Baie, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Living

Destinație Tapet

Baie, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Living

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Concrete Jungle”