Despre Noi

Povestea noastră a început în România, în anul pandemiei. Piața locală de tapet pentru copii era plină de clișee: personaje Disney, tapete monotone și plictisitoare sau în culori stridente.

Ne-am dat repede seama că trebuie să gândim dincolo de punctul în care decorarea camerei copilului este o activitate fără rațiune. Am creat astfel MIAKI – oferind o selecție unică de picturi, tapeturi și autocolante de inspirație nordică. Desigur, următorul pas a fost vizarea pieței de tapet pentru adulți, după ce mulți părinți au întrebat dacă avem produse și pentru ei. Așa s-a născut Muro Pastel.

Muro Pastel este un brand de lux ale cărui tapeturi sunt imprimate cu metode unice. Dacă pereții ar putea să-și aleagă în ce să fie îmbrăcați, ar alege tapetul nostru dintr-o singură bucată. Imaginați-vă o rolă la fel de mare ca peretele, rolă care ascunde toate imperfecțiunile și care transformă complet camera, fără defectele inevitabile rezultate din utilizarea mai multor role de dimensiuni mai mici. Noi am înțeles că un tapet este mai mult decât un material lipit pe perete. Tapetul nostru este conceput pentru a îmbrățișa peretele așa cum o face îmbrăcămintea creată pe măsură, rezultând un aspect care se armonizează pe deplin cu personalitatea dumneavoastră. Textura unică a materialului completează perfect modelele pictate manual de artiștii noștri.

Ce ne diferențiază de alți producători?

Am adus la un loc un grup de oameni talentați și îndrăgostiți de creațiile lor. Fiecare dintre artiștii noștri creează imagini pline de creativitate și gândite cu atenție și considerație pentru nevoile oamenilor. Când totul părea spus și făcut în lumea tapetului, Muro Pastel a demonstrat că încă există niște culmi neatinse. Suntem cu adevărat mândri de colecțiile noastre Corset sau Parma, creații originale care reflectă stilurile și personalitățile artiștilor noștri.

Colecțiile noastre

Suntem cu adevărat mândri de colecțiile noastre. Creațiile noastre originale reflectă stilurile și personalitățile artiștilor noștri.

Colecția Muro

If the exterior moves to the interior, that surely applies not only to natural elements, but also to architecture. Nature always finds a way to prevail in what man thinks of as his indestructible creation.

Colecția Fauna

Animale în toate formele lor, adorate și mai puțin adorate, de la insecte la balene, toate ne completează și ne ajută să trăim. Încercăm să nu neglijăm niciuna dintre ele și sperăm să le aducem în locuințele dumneavoastră în cele mai frumoase varietăți.

Colecția Petal

Citind numele colecției, probabil v-ați dat seama că ne referim la flori. Această estetică nu îmbătrânește niciodată, combină delicatețea cu explozia artistică. Culoare, textură, formă, aproape chiar și un iz de parfum, dacă imaginația dumneavoastră este suficient de bogată.

Colecția Rima

În natură, totul rimează. Speciile între ele, ziua cu noaptea, frigul cu căldura. Le puteți vedea ca fiind opuse, dar formează aceeași poezie. Dacă nu ar exista alb, nu am putea defini negrul. Dacă nu am fi triști, nu am aprecia pe deplin bucuria.

Renașterea tapetului în decorațiunile interioare

Chiar dacă a făcut întotdeauna parte din casele oamenilor, tapetul a suferit multe provocări de-a lungul anilor. Acum, însă, putem spune cu certitudine că tapetul se confruntă cu o renaștere în decorațiunile interioare, designerii utilizându-l din ce în ce mai mult pentru a aduce un plus de viață în încăperi.

Item added to cart.
0 items - lei
Muro Pastel Romania