FAQS

Aici veți găsi câteva dintre întrebările noastre frecvente. Dacă aveți alte întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne sunați sau să ne contactați prin e-mail.

Vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți un e-mail la office@muropastel.ro cu dimensiunile (înălțime și lungime) fiecărui perete pe care doriți să-l acoperiți cu tapet și putem calcula de câți mp aveți nevoie. Pentru a vă facilita acest proces, am implementat un calculator de tapet pe fiecare pagină de produs. Pur și simplu introduceți dimensiunile (înălțime și lungime), adăugați 10 cm in plus pe fiecare latură pentru pierderi, și calculatorul nostru vă va oferi suprafața totală și prețul total.
Da, este. Tapeturile noastre sunt protejate cu o glazura special formulata, ceea ce face ca baza netesuta si stratul superior de vinil sa fie foarte durabile si usor de curatat. Murdăria, praful și alte urme pot fi curățate pur și simplu folosind o cârpă umedă cu apă cu săpun. Asigurați-vă că nu udați prea tapetul. Cel mai bine este să ai cu tine o cârpă uscată pentru a șterge excesul de soluție. Finalizați acest proces de spălare clătind tapetul cu o cârpă sau un burete ușor umezit doar cu apă. Apoi uscați imediat tapetul cu un prosop din țesătură. Petele cauzate de grăsime și ulei, pix, markere cu pâslă, creioane etc. pot fi îndepărtate folosind un agent de curățare cu solvenți, cum ar fi alcoolul metilat sau acetona. Notă: Vă rugăm să aveți grijă când utilizați aceste produse de curățare. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice pierdere sau daune care pot apărea în urma utilizării acestora sau în timpul curățării.
Avem o gama variata de tapet, tapet vinil si tapet fibra de sticla. Ambele tipuri de printare nu ar fi fost posibile daca nu aveam cea mai performanta tehnologie, imprimanta UV. Aceasta are capacitatea de a oferi o calitate superioară materialelor printate, uscând cerneala pe măsură ce aceasta este imprimată pe suprafața lor, astfel ca aveti parte de cea mai ecologica forma de printare si uscare. Materialele vinilice sunt printate dintr-o singura bucata, oferind rezistenta mare in timp, la uzura. Fibra de sticla impreuna cu tot sistemul pentru bai sau zone expuse este disponibila in exclusivitate la Muro Pastel, fiind singurul producator din Romania care poate printa pe un astfel de material.
Recomandarea noastra este sa apelati la un specialist cand aplicati tapetul pe perete. Tapetul va ajunge acasa intr-o rola mare, cat peretele dvs. Astfel ca rola trebuie sa stea in picioare si intinsa apoi pe perete progresiv. Peretele trebuie pregatit inainte cu amorsa, sa fie alb si neted, iar in momentul montajului trebuie aplicat adeziv doar pe perete. Bulele de aer se indeparteaza cu ajutorul unei spatule din plastic, iar surplusul se decupeaza cu un cutter. Pentru instructiuni detaliate ne puteti contacta la numarul afisat. Oferim servicii de montaj in Bucuresti, Ilfov, Cluj si Galati, dar si in alte orase din tara pentru proiectele mai mari.
Creează un cont de utilizator si poti primi newslettere cu lansările noilor colecții de tapet, dar ne puteți urmări pe Instagram, Facebook si TikTok unde avem grijă să fie toate informațiile comunicate rapid și frumos.
Te rugăm să ne contactezi imediat la numarul de telefon afișat sau pe adresa de email office@muropastel.ro
Nu putem debita cardul dvs. de credit sau de debit de mai multe ori. Cu toate acestea, dacă vedeți mai multe debitări pe cardul dvs., atunci fie: (a) a trebuit să trimiteți comanda de mai multe ori (b) o eroare pe site-ul nostru sau la procesorul nostru de plăți Vă rugăm să ne contactați imediat dacă taxa trebuie eliminată și putem ajuta.
Da, cumpărăturile pe site-ul nostru sunt sigure. Site-ul nostru folosește cea mai recentă versiune a tehnologiei Secure Socket Layer (SSL) pentru a cripta informațiile dvs. și pentru a vă asigura că numai noi și dvs. le putem vedea vreodată. Cu toate acestea, trebuie să știți că plățile cu cardul de credit/debit sunt procesate de o terță parte (NETOPIA MOBILPAY). MURO PASTEL nu va cere și nu va stoca niciodată detaliile cardului dvs. de credit (numărul cardului, numărul PIN etc.) În orice caz în care suspectați o fraudă, trebuie să contactați imediat compania dvs. de card de credit, multe dintre acestea oferind acum garanție online.
Pentru a utiliza codul de reducere, trebuie să-l introduceți la finalizarea comenzii. După ce ați terminat de cumpărat, faceți clic pe finalizarea comenzii. Sub articolele adăugate veți găsi o intrare „Cupon”. Introduceți codul în această secțiune și faceți clic pe Aplicați. Reducerea va fi apoi aplicată comenzii dvs. și poate fi finalizată ca de obicei.
Sigur. Puteți face modificări la comanda dumneavoastră până când comanda dumneavoastră a început să fie procesată. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail cu modificările comenzii pe care le doriți, sau pe telefon. Vă rugăm să rețineți că nu toate modificările pot fi garantate.
Puteți anula comanda până când comanda dvs. a început să fie procesată. Pentru a anula comanda, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. Contactați-ne prin e-mail, furnizând numele dvs., adresa de domiciliu, detaliile comenzii și numărul dvs. de telefon și adresa de e-mail.
E-mailul dumneavoastră de confirmare vă va fi trimis imediat ce comanda dumneavoastră este inregistrata pe site. Vă rugăm să fiți cu ochii pe dosarul de spam/junk. Toate e-mailurile de confirmare sunt trimise de la sales@muropastel.ro. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail cu numele dumneavoastră complet și numărul comenzii și vă vom confirma comanda.
Acceptăm Visa și MasterCard. De asemenea, acceptăm comenzi cu plăți prin transfer bancar. Nu acceptăm numerar, cecuri sau ramburs la livrare
Prețurile afișate sunt in LEI, moneda națională românească
Nu aveți nevoie de un cont pentru a plasa o comandă, dar a avea unul vă permite să vă salvați informațiile personale și să revizuiți comenzile anterioare. Vă rugăm să rețineți că nu păstrăm nicio informație de plată în contul dvs.
În prezent, livrăm în: Austria, Belgia, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Țările de Jos, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia și Marea Britanie.
Acest lucru va depinde de starea comenzii dvs. Cu cât ne contactați mai repede cu privire la o schimbare a adresei de livrare, cu atât mai repede vă putem ajuta. Odată ce un pachet a fost expediat și comanda este în tranzit, este posibil să percepem o taxă de redirecționare.
Da, putem livra la locul dvs de muncă.
Dacă primiți un articol incorect în comanda dumneavoastră, vă rugăm să contactați Departamentul nostru de Servicii Clienți și vom aranja ca articolul corect să vă fie trimis. De asemenea, vom aranja sau rambursăm taxele de returnare a articolului incorect.
Uneori, comenzile pot fi trimise în mai multe cutii, deoarece este posibil să nu fi încăput într-una singură. Dacă, în raritatea șansă, am ratat un articol din comanda dumneavoastră, vom aranja ca un înlocuitor să fie trimis imediat.
Pentru livrările cu serviciul de curierat: Dacă nu ați acordat autorizarea de a pleca la adresa dvs. și nu sunteți prezent la momentul livrării, va trebui să contactați serviciul de curierat pentru a aranja o relivrare. Dacă ratați a doua încercare de livrare, articolul dumneavoastră va fi returnat la depozitul de curierat pentru colectare sau puteți aranja o a treia încercare de livrare – pe cheltuiala dumneavoastră.
Da, avem nevoie de dovada livrării pentru toate comenzile. Acest lucru este pentru a asigura sosirea în siguranță a achiziției dvs. Nu vom autoriza ca un colet să fie livrat fără semnătură.
Dacă aveți sediul în Uniunea Europeană și sunteți destinatarul, nu sunteți răspunzător pentru taxele de import, vama și taxele locale de vânzare percepute de țara în care expediați.

Comercializam produse personalizate, printate pe dimensiunile specifice ale fiecarui perete, asadar returul nu este posibil. Puteti anula comanda inainte ca aceasta sa fie procesata, dar odata printat tapetul nu se mai poate returna. Singurele exceptii sunt daca ceea ce ati primit are defect de printare, alte culori decat cele dorite sau alte dimensiuni.

Muro Pastel este o marcă de tapet premium cu modele și metode de imprimare unice. Dacă pereții ar putea să-și aleagă haina, ar fi tapetul nostru dintr-o singură bucată. Imaginați-vă o rolă la fel de mare ca peretele dvs. care ascunde toate imperfecțiunile și transformă complet camera, fără defectele inevitabile rezultate din utilizarea mai multor role mai mici. Un tapet este mai mult decât un material lipit de perete, un mesaj pe care l-am înțeles. Tapetul nostru este conceput pentru a îmbrățișa peretele așa cum o face îmbrăcămintea pe măsură, creând un aspect care se armonizează pe deplin cu personalitatea ta. Textura specială a materialului completează detaliile și desenele, pictate si desenate manual de artiștii noștri.

 

Sediul nostru central este situat în București, România.

 

 

Item added to cart.
0 items - lei
Muro Pastel Romania