Tapet Silk

de la 215 lei / mp

Frunzele mari de banane vor fi întotdeauna printre preferatele clienților noștri. Puteți alege acest tapet atât pentru baie și să-l imprimați pe fibră de sticlă, cât și pentru zona de living și să îl imprimați dintr-o singură bucată pe vinil. Frunzele au un aspect mătăsos și aduc o notă elegantă.

Suprafata totala (mp)
Pret produs
SKU: 50
Etichete:
Descriere

Alege un tapet cu frunze aurii, parca din satin cu un fundal negru de o eleganta iesita din comun. Tapetul este printat dintr-o bucata astfel ca nu vei avea imbinarile deranjante pe perete, mai ales in contextul fundalului intunecat.

Muro Pastel este o marcă de tapet de lux cu modele și metode de imprimare unice. Dacă pereții ar putea să-și aleagă în ce să fie îmbrăcați, ar alege un tapet cu frunze aurii, dintr-o singură bucată. Imaginați-vă o rolă de dimensiunea peretelui dumneavoastră care ascunde toate imperfecțiunile. Transformă complet spațiul fără dezavantajul folosirii mai multor role de dimensiuni mai mici. Noi am înțeles că un tapet cu frunze aurii este mai mult decât un material lipit pe perete. Tapetul nostru este conceput pentru a îmbrățișa peretele așa cum o face îmbrăcămintea creată pe măsură, rezultând un aspect care se armonizează pe deplin cu personalitatea ta. Textura specială a materialului completează desenele pictate manual de artiștii noștri.

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Colectii

Petal, Rima

Colectii

Petal, Rima

Material

Smooth, Sparkle, Fine Lines, Canvas, Linen, Wet System

Destinație Tapet

Baie, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Living

Destinație Tapet

Baie, Dormitor, Living

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Silk”