Tapet Sophie

de la 215 lei / mp

Cu un decor floral încântător, acest tapet dintr-o singură bucată va fi piesa de puzzle care lipsește din designul casei tale. Tapetul poate scoate în evidență parțile cele mai feminine și mai romantice din personalitatea ta.

Suprafata totala (mp)
Pret produs
SKU: Nu se aplică
Etichete:
Descriere

Flori delicate, o vaza superba si un fundal deosebit compun tapetul nostru Sophie. Tapet cu motiv floral, in culori pastelate, foarte potrivit pentru o casa cu design romantic, feminin. Tapetul este vinilic, printat dintr-o singura bucata si arata impresionant pe tot peretele tau. Se potriveste atat in dormitor, cat si intr-o baie sau dressing.

Muro Pastel este o marcă de tapet de lux cu modele și metode de imprimare unice. Dacă pereții ar putea să-și aleagă în ce să fie îmbrăcați, ar alege un tapet cu motiv floral intr-o bucata. Imaginați-vă o rolă de dimensiunea peretelui dumneavoastră care ascunde toate imperfecțiunile și care transformă complet spațiul fără dezavantajul folosirii mai multor role de dimensiuni mai mici. Noi am înțeles că un tapet este mai mult decât un material lipit pe perete. Tapetul nostru este conceput pentru a îmbrățișa peretele așa cum o face îmbrăcămintea creată pe măsură, rezultând un aspect care se armonizează pe deplin cu personalitatea ta. Textura specială a materialului completează desenele pictate manual de artiștii noștri.

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Culoare

Sophie, Sophie Blue, Sophie Light

Material

Smooth, Sparkle, Fine Lines, Canvas, Linen, Wet System

Colectii

Petal

Colectii

Petal

Destinație Tapet

Baie, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Living

Destinație Tapet

Dormitor, Living

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Sophie”