Tapet Luft

de la 215 lei /mp

Tapetul atemporal este cel mai dorit element in amenajari. El rezista influentelor stilistice si se potriveste in orice decor. Am desenat un tapet care imbina industrialul cu minimalismul si te ajuta sa creezi un spatiu unic si de efect. Tapetul poate continua pe mai multi pereti, iar efectul este cu atat mai impactant.

Suprafata totala (mp)
Pret produs
SKU: Nu se aplică
Etichete:
Descriere

Muro Pastel este o marcă de tapet cu modele 3D premium și metode de imprimare unice. Dacă pereții ar putea să-și aleagă în ce să fie îmbrăcați, ar alege tapet cu peisaj tropical dintr-o singură bucată. Imaginați-vă o rolă de dimensiunea peretelui dumneavoastră care ascunde toate imperfecțiunile și care transformă complet spațiul. Fără dezavantajul folosirii mai multor role de dimensiuni mai mici. Noi am înțeles că un tapet 3d este mai mult decât un material lipit pe perete. Un tapet conceput pentru a îmbrățișa peretele așa cum o face îmbrăcămintea creată pe măsură, rezultând un aspect care se armonizează pe deplin cu personalitatea ta. Textura specială a materialului completează desenele pictate manual de artiștii noștri.

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Material

Smooth, Sparkle, Fine Lines, Canvas, Linen, Wet System

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Luft”

tapet 3d
Tapet Luft
de la 215 lei /mp
Muro Pastel Romania