Tapet Grunge Blue

de la 215 lei / mp

Acest tapet grunge texturat albastru poate fi integrat în orice proiect de design. Se potrivește în dormitor, sufragerie, baie...oriunde vă doriți. Tapetul nostru este imprimat dintr-o singură bucată, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la liniile care sunt în mare parte vizibile la tapetul normal.

Suprafata totala (mp)
Pret produs
SKU: MP GRUNGE BLUE
Etichete:
Descriere

Tapet albastru cu aspect de ciment si siluete discrete de Iris. Acest tapet albastru grunge texturat albastru poate fi integrat în orice proiect de design. Se potrivește în dormitor, sufragerie, baie…oriunde vă doriți. Tapetul nostru este imprimat dintr-o singură bucată, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la liniile care sunt în mare parte vizibile la tapetul normal.

Muro Pastel este o marcă de tapet de lux cu modele și metode de imprimare unice. Dacă pereții ar putea să-și aleagă în ce să fie îmbrăcați, ar alege tapetul nostru dintr-o singură bucată. Imaginați-vă o rolă de dimensiunea peretelui dumneavoastră care ascunde toate imperfecțiunile. Transformă complet spațiul fără dezavantajul folosirii mai multor role de dimensiuni mai mici. Noi am înțeles că un tapet este mai mult decât un material lipit pe perete. Tapetul nostru este conceput pentru a îmbrățișa peretele așa cum o face îmbrăcămintea creată pe măsură, rezultând un aspect care se armonizează pe deplin cu personalitatea ta. Textura specială a materialului completează desenele pictate manual de artiștii noștri.

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Colectii

Muro, Simenti

Colectii

Muro, Simenti

Material

Smooth, Sparkle, Fine Lines, Canvas, Linen, Wet System

Destinație Tapet

Baie, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Living

Destinație Tapet

Birou, Dormitor, Hol, Living

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Grunge Blue”