Tapet Doppler Effect

de la 215 lei /mp

Suprafata totala (mp)
Pret produs
Descriere

Creati un Interior Inspirat si Artistic cu Tapet Doppler Effect de la Muro Pastel

Tapetul Doppler Effect face parte din colectia Ambiance, cunoscuta pentru designurile sale spectaculoase si caracteristicile sale exceptionale. Aspectul minimalist, monocromatic, a fost ales pentru stilurile de design minimaliste, liniile simple, astfel incat tapetul sa completeze armonios decorul.

Model ambiental

Tapet minimalist Doppler Effect- potrivit unui stil ambiental si minimalist

Aceasta colectie de tapet se integreaza perfect în tendintele de design, ramanand în acelasi timp atemporala si versatila pentru a se potrivi oricarui tip de decor.

Fie ca preferati un mobilier clasic, minimalist sau retro, tapetul Muro Pastel se va integra minunat în interiorul dvs. Designul tapetelor a fost realizat de Alex Milea, garantand o combinatie perfecta de estetica si calitate.

Design de Exceptie

Design-ul este adesea elementul cheie în transformarea unui spatiu. TAPET minimalist Doppler Effect de la Muro Pastel impresioneaza cu un design spectaculos.

Calitatea Defineste Standardul – Tapet Doppler Effect

La Muro Pastel, suntem dedicati oferirii calitatii superioare. Fabricat din materiale de cea mai înalta calitate, tapetul nostru rezista testului timpului. Culorile raman vii si proaspete pe termen lung. Aplicarea sa usoara si uniforma va permite sa transformati rapid orice încapere într-un colt de rafinament.

Versatilitate si Personalizare

Fie ca decideti sa utilizati acest tapet pentru a evidentia un perete sau pentru a acoperi întreaga camera, impactul va fi cu siguranta impresionant. Alegand TAPETUL Doppler Effect de la Muro Pastel, aveti posibilitatea de a va personaliza spatiul în functie de preferintele dvs. Cu o gama variata de culori si modele disponibile, puteti sa va exprimati individualitatea si sa creati un spatiu care sa reflecte cu adevarat personalitatea dvs. Tapetul nostru se integreaza perfect în orice decor, fie ca este vorba despre un interior clasic, modern sau eclectic.

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Material

Smooth, Sparkle, Fine Lines, Canvas, Linen, Wet System

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Doppler Effect”

Tapet Doppler Effect
Tapet Doppler Effect
de la 215 lei /mp
Muro Pastel Romania