Tapet Cara

de la 215 lei /mp

Suprafata totala (mp)
Pret produs
Descriere

Într-o încăpere în care lumina se joacă discret cu umbrele, un tapet monocromatic atrage privirile cu o subtilă eleganță. În timp ce se îmbină cu textura aparentă de ciment, acest tapet reușește să creeze un contrast surprinzător și totodată captivant.

Fiecare bucată a acestui tapet este o poveste în sine, iar contururile delicate ale fețelor par a fi dansul umbrelor și al luminii. Privirea călătorește de-a lungul pereților, descoperind în fiecare siluetă un nou chip, o nouă expresie a umanității. Unele par încrezătoare, altele introspective sau pline de taină, dar toate vibrează în armonie cu textura rece, dar profundă, a cimentului.

În această încăpere, timpul pare să își piardă noțiunea, iar fiecare moment devine o poveste în care se întrepătrund realitatea și imaginația. Tapetul nu este doar un decor, ci devine o fereastră către lumi interioare, către gânduri și sentimente pe care le descoperim în noi sau în cei din jur.

Cu fiecare privire, descoperi noi detalii, noi nuanțe ale acestui peisaj uman. Uneori, un zâmbet subtil prinde viață în lumina discretă a încăperii, alteori, o privire profundă te copleșește cu misterul său. În spatele aparentei monotone a schemei cromatice, se ascund povești diverse, cu protagoniști anonimi, dar plini de viață.

Astfel, acest tapet monocromatic cu contururi ale unor fețe devine mai mult decât un simplu element decorativ. Este o poartă către imaginație și introspecție, o modalitate subtilă de a aduce viață și profunzime într-un spațiu, transformând fiecare încăpere într-o scenă pentru propriile noastre călătorii interioare.

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Material

Smooth, Sparkle, Fine Lines, Canvas, Linen, Wet System

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Cara”

Tapet Cara
de la 215 lei /mp