Tapet Framed Flowers

de la 215 lei /mp

Suprafata totala (mp)
Pret produs
SKU: Nu se aplică
Categorii: ,
Etichete:
Descriere

Adăugând o notă de delicatețe și rafinament în orice spațiu, tapetul cu flori lila pastelate și rame aurii este alegerea perfectă pentru cei care caută să aducă în locuința lor un strop de farmec și eleganță feminină. Cu un design romantic și o paletă de culori încântătoare, acest tapet este o declarație de stil și frumusețe în orice cameră.

Florile lila pastelate împrăștiate delicat pe fundalul tapetului aduc o atmosferă de prospețime și bucurie, emanând un farmec delicat și subtil. Accentele aurii ale ramelor adaugă o notă de lux și strălucire, transformând acest tapet într-o piesă de rezistență în orice decor interior.

Cu fiecare floare și ramă aurie meticulos detaliată, acest tapet devine o operă de artă în sine, transformând spațiul într-o oază de frumusețe și eleganță. Fie că este folosit pentru a accentua un perete de accent sau pentru a acoperi întreaga încăpere, acest tapet adaugă un plus de personalitate și căldură oricărui interior.

Indiferent dacă îl folosești într-un dormitor, într-un living sau într-o cameră de zi, tapetul cu flori lila pastelate și rame aurii va aduce un strop de romantism și eleganță în fiecare colț al casei tale. Este alegerea perfectă pentru cei care caută să aducă un strop de bucurie și frumusețe în locuința lor, fără a compromite stilul și eleganța.

 

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Material

Smooth, Sparkle, Fine Lines, Canvas, Linen, Wet System

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Framed Flowers”

Tapet Framed Flowers
de la 215 lei /mp
Muro Pastel Romania