Tapet Guam

de la 215 lei /mp

Un tapet cu padure tropicala extrem de linistitor pentru acasa. E perfect in orice incapere. Fie ca-l printezi dintr-o bucata pentru dormitor sau living, sau pe fibra de sticla pentru baie. Avem toata solutia pentru spatii umede si iti trimitem impreuna cu tapetul din fibra de sticla atat adezivul cat si rasina, testate impreuna ca sa functioneze perfect si sa  ofere protectie 100% tapetului, chiar si daca-l pui langa dus sau cada.

Suprafata totala (mp)
Pret produs
SKU: MP GUAM
Etichete:
Descriere

Tapet cu padure tropicala, cu vegetatie bogata minunat pentru cei care vor sa aduca natura in interiorul casei. Tapet predominant verde cu multe plante deosebite, desenat de echipa noastra. Alege sa-l printezi pe tapet dintr-o singura bucata pe cele mai frumoase texturi. 

Muro Pastel este o marcă de tapet de lux cu modele și metode de imprimare unice. Dacă pereții ar putea să-și aleagă în ce să fie îmbrăcați, ar alege tapet tropical dintr-o singură bucată. Imaginați-vă o rolă de dimensiunea peretelui dumneavoastră care ascunde toate imperfecțiunile și care transformă complet spațiul. Fără dezavantajul folosirii mai multor role de dimensiuni mai mici. Noi am înțeles că un tapet este mai mult decât un material lipit pe perete. Tapet exotic este conceput pentru a îmbrățișa peretele așa cum o face îmbrăcămintea creată pe măsură, rezultând un aspect care se armonizează pe deplin cu personalitatea ta. Textura specială a materialului completează desenele pictate manual de artiștii noștri.

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Colectii

Cenário

Colectii

Cenário

Material

Smooth, Sparkle, Fine Lines, Canvas, Linen, Wet System

Destinație Tapet

Baie, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Living

Destinație Tapet

Living

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Guam”

Muro Pastel Romania