Tapet Honeycomb

de la 215 lei /mp

Suprafata totala (mp)
Pret produs
Descriere

Adăugați un element distinctiv și sofisticat în casa dvs. cu tapetul nostru discret inspirat de fagurii de miere, în tonuri subtile de bej. Fiecare perete devine o piesă de artă în sine, îmbrăcat într-un design captivant care aduce o notă subtilă de eleganță și rafinament în orice încăpere.

Fabricat cu atenție la detalii și folosind materiale de cea mai înaltă calitate, acest tapet aduce o textură subtilă și un farmec discret în orice spațiu. Modelele repetate ale formelor geometrice, asemănătoare cu fagurii de miere, adaugă profunzime și caracter fiecărui perete, creând un fundal perfect pentru orice decor.

Nuanțele neutre de bej se integrează cu ușurință într-o varietate de stiluri de design interior, de la clasic la modern, oferindu-vă libertatea de a vă exprima personalitatea și gusturile estetice în moduri infinite. Fiecare detaliu al acestui tapet a fost conceput pentru a aduce un plus de rafinament și calitate în locuința dvs.

Transformați-vă spațiul într-o oază de eleganță și confort, adăugând acest tapet inovator și sofisticat în casa dvs. Contactați-ne astăzi pentru a aduce această piesă de design remarcabilă în viața dvs.!

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Material

Smooth, Sparkle, Fine Lines, Canvas, Linen, Wet System

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Honeycomb”

Tapet Honeycomb
de la 215 lei /mp
Muro Pastel Romania