Tapet Lace and Flowers

de la 215 lei /mp

Suprafata totala (mp)
Pret produs
SKU: Nu se aplică
Categorii: ,
Etichete:
Descriere

Adăugând un farmec feminin și o notă de eleganță vintage în orice încăpere, tapetul cu flori pastelate și dantelă este alegerea perfectă pentru cei care doresc să aducă un strop de rafinament în decorul lor interior. Cu un design subtil și romantic, acest tapet aduce în prim-plan frumusețea naturii și delicatețea dantelului, creând un spațiu îmbietor și plin de stil.

Fiecare floare pastelată și detaliu al dantelei este reprodus cu atenție și precizie pe întreaga suprafață a tapetului, oferind o imagine continuă și captivantă.

Un aspect deosebit al acestui tapet este rezistența sa în timp. Printat dintr-o singură bucată și folosind tehnologii moderne de producție, acest tapet este conceput pentru a rezista în timp, păstrându-și frumusețea și strălucirea chiar și în condiții de utilizare intensă. Astfel, te poți bucura de frumusețea acestui tapet pentru mulți ani de acum înainte, fără a fi nevoie de reînnoiri sau întreținere suplimentară.

În plus, gama variată de texturi disponibile îți oferă posibilitatea de a alege tapetul perfect pentru spațiul tău. Indiferent dacă preferi o textură fină și mată sau o textură mai bogată și tridimensională, vei găsi cu siguranță tapetul ideal pentru a-ți îndeplini toate așteptările de design și funcționalitate.

Alegând acest tapet cu flori pastelate și dantelă, aduci în casa ta nu doar un element decorativ, ci și o poveste de frumusețe și eleganță. Fiecare detaliu al acestui tapet te va purta într-o călătorie imaginară prin grădinile pline de flori și prin atmosfera nostalgică a trecutului, creând astfel un spațiu plin de farmec și romantism.

 

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Material

Smooth, Sparkle, Fine Lines, Canvas, Linen, Wet System

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Lace and Flowers”

Tapet Lace and Flowers
de la 215 lei /mp
Muro Pastel Romania