Tapet Marble Panels

de la 215 lei /mp

Tapet marmura, minimalist monocromatic, in nuante de gri, care nu incarca deloc camera. Tapet cu trunchi de copac, deosebit, minunat in living sau dormitor. Tapet marmura, minimalist cu aspect de marmura si profile aparente, realizate digital, este solutia perfecta pentru o schimbare de decor rapid si fara prea mult efort. Tapetul MURO PASTEL este printat dintr-o singura bucata, astfel ca va arata perfect pe perete si va rezista mult timp.Poti pune acest tapet si in baie daca optezi pentru wet system, tapetul nostru din fibra de sticla care vine impreuna cu rasina si adeziv de cea mai buna calitate.Pentru oferta te rugam sa ne contactezi.

Suprafata totala (mp)
Pret produs
SKU: MP MARBLE PANEL
Etichete:
Descriere

Muro Pastel este o marcă de tapet de lux cu modele și metode de imprimare unice. Dacă pereții ar putea să-și aleagă în ce să fie îmbrăcați, ar alege tapet aspect marmura dintr-o singură bucată. Imaginați-vă o rolă de dimensiunea peretelui dumneavoastră care ascunde toate imperfecțiunile și care transformă complet spațiul. Fără dezavantajul folosirii mai multor role de dimensiuni mai mici. Noi am înțeles că un tapet este mai mult decât un material lipit pe perete. Tapet marmura este conceput pentru a îmbrățișa peretele așa cum o face îmbrăcămintea creată pe măsură, rezultând un aspect care se armonizează pe deplin cu personalitatea ta. Textura specială a materialului completează desenele pictate manual de artiștii noștri.

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Colectii

Muro

Colectii

Muro

Material

Smooth, Sparkle, Fine Lines, Canvas, Linen, Wet System

Destinație Tapet

Baie, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Living

Destinație Tapet

Living

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Marble Panels”

Muro Pastel Romania