Tapet Marrakesh

de la 215 lei /mp

Suprafata totala (mp)
Pret produs
SKU: Nu se aplică
Etichete:
Descriere

Bucurați-vă de o atmosferă plină de eleganță și rafinament cu tapetul nostru cu model oriental repetitiv în nuanțe vibrante de galben ocru. Inspirat de frumusețea tradițiilor orientale, acest tapet aduce un aer de mister și exotism în spațiul dvs. Acoperind fiecare colțișor al încăperii, acest design captivant va transforma orice locuință într-un sanctuar al armoniei.

Fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, tapetul nostru oriental este nu doar o alegere estetică remarcabilă, ci și o investiție durabilă pentru decorul casei dvs. Fiecare detaliu al acestui model repetitiv este fin lucrăt și reprezintă o oază de calmitate și stil în orice încăpere.

Îndrăzniți să adăugați un strop de exotism în casa dvs. și să creați un spațiu în care să vă regăsiți echilibrul și liniștea interioară. Cu acest tapet oriental galben ocru, veți experimenta o transformare profundă a ambientului casei dvs., care va impresiona și va inspira pe oricine pășește pragul.

Optimizați-vă decorul și adăugați un element distinctiv cu tapetul nostru oriental în culori bogate și modele fascinante. Contactați-ne astăzi pentru a vă transforma visul decorativ în realitate!

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Material

Smooth, Sparkle, Fine Lines, Canvas, Linen, Wet System

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Marrakesh”

Tapet Marrakesh
de la 215 lei /mp