Tapet Painted Flowers

de la 215 lei /mp

Suprafata totala (mp)
Pret produs
SKU: Nu se aplică
Categorii: ,
Etichete:
Descriere

Transformă-ți spațiul într-o grădină plină de culoare și veselie cu tapetul nostru Painted Flowers. Fabricat dintr-o singură bucată și conceput pentru a rezista în timp, acest tapet adaugă instantaneu un plus de prospețime și personalitate în orice încăpere. Cu o gamă variată de texturi disponibile, poți alege între opțiuni care să se potrivească perfect cu stilul și preferințele tale.

Fie că îți dorești un aspect mat, strălucitor sau preferi o textură vizibila, avem tapetul perfect pentru tine. Indiferent de textura aleasă, fiecare tapet este creat cu o atenție deosebită la detalii, asigurându-se că fiecare floare și fiecare petală sunt redate în cea mai înaltă calitate.

Unul dintre avantajele majore ale acestui tapet este rezistența sa în timp. Fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, acesta este proiectat pentru a rezista la uzura zilnică, asigurându-ți că aspectul proaspăt și vibrant al tapetului va dura ani de zile fără să se deterioreze.

Florile colorate aduc o notă de bucurie și optimism în orice spațiu, creând o atmosferă plină de viață și vitalitate. Indiferent dacă alegi un design floral clasic sau unul mai abstract și modern, tapetul nostru cu flori colorate va fi punctul focal al oricărei încăperi.

Fie că îl folosești într-un living, într-un dormitor sau într-un birou, tapetul cu flori colorate este alegerea ideală pentru cei care caută să aducă un strop de natură și frumusețe în locuința lor. Este o modalitate ușoară și elegantă de a transforma instantaneu aspectul unei camere, fără a fi nevoie de renovări costisitoare sau timp îndelungat de muncă.

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Material

Smooth, Sparkle, Fine Lines, Canvas, Linen, Wet System

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Painted Flowers”

Tapet Painted Flowers
de la 215 lei /mp
Muro Pastel Romania