Tapet Paper Flowers 1

de la 215 lei /mp

Suprafata totala (mp)
Pret produs
SKU: Nu se aplică
Categorii: ,
Etichete:
Descriere

Descoperă frumusețea și durabilitatea unui tapet cu flori închise la culoare și textură de hârtie creată digital, care îmbină eleganța naturală cu tehnologia modernă pentru a aduce în spațiul tău o atmosferă de rafinament și sofisticare. Cu o imprimare realizată dintr-o singură bucată și o rezistență sporită în timp, acest tapet este soluția perfectă pentru cei care caută un decor cu adevărat remarcabil și de lungă durată.

Fiecare floare, fiecare nuanță întunecată este redată cu precizie, creând un efect vizual captivant și elegant. Textura de hârtie creată digital adaugă o notă de autenticitate și profunzime, oferind un aspect deosebit. Indiferent dacă alegi un model floral abstract sau unul mai detaliat, tapetul nostru cu flori închise la culoare și textură de hârtie va transforma orice încăpere într-un spațiu de neuitat.

Beneficiind de tehnologie avansată de imprimare digitală, acest tapet este extrem de rezistent în timp, menținându-și aspectul impecabil chiar și în condiții de utilizare intensă. Nu doar că rezistă la decolorare și uzură, dar este și ușor de curățat și întreținut, asigurându-ți că vei bucura ani de zile de frumusețea și eleganța acestui decor impresionant.

Cu o gamă variată de texturi disponibile, poți alege tapetul care se potrivește perfect stilului și preferințelor tale. Fie că optezi pentru o textură subtilă și mată sau pentru una mai pronunțată și lucioasă, vei găsi cu siguranță tapetul ideal pentru a-ți transforma visul în realitate.

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Material

Smooth, Sparkle, Fine Lines, Canvas, Linen, Wet System

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Paper Flowers 1”

Tapet Paper Flowers 1
de la 215 lei /mp