Tapet Phi Phi Island Beige

de la 215 lei /mp

Suprafata totala (mp)
Pret produs
Descriere

Bucurați-vă de frumusețea exotică a insulelor și a plajelor ascunse din Thailanda chiar în propria casă cu tapetul nostru inspirat! Acest tapet aduce o atmosferă tropicală autentică în orice încăpere, îmbinând detaliile fine ale copacilor exotici și ale pasărilor într-un design captivant.

Imaginați-vă fiecare zi ca o evadare într-o oază de verdeață luxuriantă și păsări exotice, cu acest tapet ce aduce natura sălbatică a Thailandei în centrul atenției. Fie că vă relaxați în living, creați un spațiu de lucru inspirat sau decorați o cameră de odihnă, acest tapet aduce elementele vibrante și energizante ale naturii în fiecare colțișor al casei dvs.

Fiecare detaliu al acestui tapet este meticulos desenat pentru a recrea magia și frumusețea insulelor și a plajelor exotice. Copaci de diferite specii, de la palmieri înalți până la copaci tropicali cu frunze luxuriante, se întrepătrund cu grație pe fondul tapetului, creând un peisaj uimitor de bogat și diversificat. Pasările delicate cu penaj bogat aduc un plus de viață și energie în designul interior.

Cu acest tapet exotic, fiecare zi va fi un zbor imaginar spre frumusețea naturală a Thailanda. Bucurați-vă de un spațiu încântător și revitalizant, care vă va însenina fiecare moment petrecut în casă. Optați pentru eleganță și rafinament cu acest tapet care transformă orice încăpere într-o oază tropicală de relaxare și frumusețe.

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Material

Smooth, Sparkle, Fine Lines, Canvas, Linen, Wet System

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Phi Phi Island Beige”

Tapet Phi Phi Island Beige
de la 215 lei /mp
Muro Pastel Romania