Tapet Ribbon Flowers

de la 215 lei /mp

Suprafata totala (mp)
Pret produs
SKU: Nu se aplică
Categorii: ,
Etichete:
Descriere

Transformă-ți spațiul într-un colț de poveste cu ajutorul unui tapet delicat în nuanțe de bej, împodobit cu flori, panglici și perlute aurii, care aduce o notă de eleganță și rafinament în fiecare încăpere. Cu un design fermecător și un amestec subtil de culori, acest tapet este alegerea perfectă pentru cei care caută să aducă în locuința lor un strop de lux și frumusețe.

Fiecare floare și fiecare panglică sunt atent detaliate pentru a crea un decor subtil și sofisticat. Nuanțele de bej aduc o senzație de căldură și confort, în timp ce accentele aurii ale perlutelor conferă un plus de strălucire și eleganță. Cu fiecare detaliu meticulos proiectat, acest tapet devine o adevărată operă de artă, adăugând o notă de farmec și rafinament în orice încăpere.

Alegând acest tapet, aduci în casa ta nu doar un element decorativ, ci și o atmosferă de poveste și eleganță. Fiecare floare și panglică pare să spună o poveste proprie, creând un spațiu în care să te poți pierde în frumusețea și grația designului. Cu accentele aurii ale perlutelor, acest tapet adaugă un plus de strălucire și magie fiecărui perete.

Indiferent dacă îl folosești într-un dormitor, într-un living sau într-o cameră de zi, tapetul delicat în nuanțe de bej cu flori, panglici și perlute aurii va aduce un strop de eleganță și rafinament în fiecare colț al casei tale. Este alegerea perfectă pentru cei care caută să aducă un strop de magie și frumusețe în locuința lor, fără a compromite stilul și confortul.

În concluzie, tapetul delicat în nuanțe de bej cu flori, panglici și perlute aurii este alegerea ideală pentru cei care apreciază frumusețea și eleganța în designul interior. Cu un design fermecător și o paletă de culori încântătoare, acest tapet va transforma orice spațiu într-un colț de poveste și eleganță.

Dacă ești în căutarea unei modalități ușoare și elegante de a aduce un strop de rafinament în locuința ta, nu căuta mai departe – tapetul nostru delicat în nuanțe de bej cu flori, panglici și perlute aurii este alegerea perfectă pentru tine!

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Material

Smooth, Sparkle, Fine Lines, Canvas, Linen, Wet System

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Ribbon Flowers”

Tapet Ribbon Flowers
de la 215 lei /mp