Tapet Solitude

de la 215 lei /mp

Suprafata totala (mp)
Pret produs
SKU: Nu se aplică
Categorii: , ,
Etichete:
Descriere

Îmbrățișând simplitatea și eleganța naturii, tapetul alb-negru cu un copac desenat în cărbune este o alegere perfectă pentru cei care caută să aducă în spațiul lor un aer rafinat și organic. Cu un design minimalist și atemporal, acest tapet adaugă un farmec subtil oricărui decor interior, oferind un contrast subtil între alb și negru, precum și între lumina și întunericul naturii.

Copacul desenat în cărbune este punctul focal al acestui tapet, emanând o energie calmă și pământească. Contururile delicate ale ramurilor și frunzișului oferă un aspect artistic, aducând în prim-plan frumusețea simplă a naturii. Fiecare trasătură de cărbune pare să creeze o poveste proprie, invitându-te să te pierzi în contemplarea frumuseții naturii în forma sa cea mai pură.

Alegând acest tapet, aduci nu doar o bucată de artă în casa ta, ci și o senzație de liniște și conexiune cu mediul înconjurător. Imaginea discretă a copacului este o amintire constantă a frumuseții și a echilibrului pe care natura le oferă, creând astfel un spațiu în care să te poți relaxa și regăsi în mijlocul agitației cotidiene.

Cu un tapet alb-negru cu un copac desenat în cărbune, aduci în viața ta o notă de eleganță simplă și sofisticată. Este o alegere versatilă care se potrivește perfect în orice tip de decor, de la clasic la modern sau eclectic. Indiferent dacă îl folosești într-un living, într-un dormitor sau într-un birou, acest tapet va adăuga un plus de caracter și farmec spațiului tău.

În concluzie, tapetul alb-negru cu un copac desenat în cărbune este o opțiune excelentă pentru cei care caută să aducă în casă o notă de natură și frumusețe artistică. Cu un design atrăgător și o energie liniștitoare, acest tapet este mai mult decât o simplă decorare de perete – este o declarație de stil și un tribut adus frumuseții naturii în forma sa cea mai pură și mai simplă.

Dacă ești în căutarea unui tapet care să aducă echilibrul și eleganța naturii în casa ta, nu căuta mai departe – tapetul alb-negru cu un copac desenat în cărbune este alegerea perfectă pentru tine!

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Material

Smooth, Sparkle, Fine Lines, Canvas, Linen, Wet System

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Solitude”

Tapet Solitude
de la 215 lei /mp
Muro Pastel Romania