Tapet Stucco Flowers

de la 215 lei /mp

Suprafata totala (mp)
Pret produs
SKU: Nu se aplică
Categorii: ,
Etichete:
Descriere

Deschideți ușile imaginației către un decor sofisticat și plin de farmec cu ajutorul unui tapet cu stucaturi și flori în nuanțe de albastru închis, bej și alb. Cu un amestec subtil de texturi și culori, acest tapet aduce o atmosferă de eleganță și rafinament în orice încăpere. Fiecare element al designului este meticulos realizat, adăugând profunzime și caracter spațiului tău interior.

Nuanțele de albastru închis evocă o senzație de calm și serenitate, în timp ce tonurile de bej și alb aduc lumină și echilibru în decor. Fluturii și florile subtile aduc un strop de natură și prospețime, transformând fiecare perete într-un tablou vie și plin de viață. Fiecare detaliu al stucaturilor adaugă un plus de eleganță și autenticitate, creând o atmosferă de opulență și rafinament.

Alegând acest tapet, aduci în casa ta nu doar un element decorativ, ci și o poveste de frumusețe și eleganță. Fiecare floare și stucatură pare să spună o poveste proprie, creând un spațiu în care să te poți pierde în frumusețea și grația designului. Cu accentele subtile de albastru închis și bej, acest tapet adaugă un plus de caracter și rafinament fiecărui perete.

Indiferent dacă îl folosești într-o cameră de zi, într-un dormitor sau într-un spațiu comercial, tapetul cu stucaturi și flori în nuanțe de albastru închis, bej și alb va aduce un strop de eleganță și rafinament în fiecare colț al casei tale. Este alegerea perfectă pentru cei care caută să aducă un strop de natură și opulență în locuința lor, fără a compromite stilul și confortul.

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Material

Smooth, Sparkle, Fine Lines, Canvas, Linen, Wet System

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Stucco Flowers”

Tapet Stucco Flowers
de la 215 lei /mp
Muro Pastel Romania