Tapet Summer Breeze

de la 215 lei /mp

Suprafata totala (mp)
Pret produs
SKU: Nu se aplică
Categorii: ,
Etichete:
Descriere

Explorați o lume de grație și frumusețe cu un tapet înfățișând voaluri semitransparente fluturând în bătaia vântului, cu marea în spate și flori subtile albe care încântă privirea. Acest tapet aduce o senzație de mișcare și poezie în orice încăpere, adăugând un element de eleganță și mister.

Imaginea delicate a voalurilor dansând subtil sub influența vântului îți va aduce un sentiment de ușurare și libertate, iar pe fundalul mării ce se profilează în depărtare, vei simți un apel către aventură și contemplare. Fluturând grațios în această scenă idilică, florile subtile albe adaugă o notă de puritate și rafinament, completând peisajul într-un mod subtil și armonios.

Alegând acest tapet, aduci în casa ta nu doar un element decorativ, ci și o experiență vizuală și emoțională. Fiecare detaliu al designului transmite o poveste unică, invitându-te să te pierzi în contemplarea frumuseții și grației naturii. Cu o paletă de culori subtile și o imagine captivantă, acest tapet va adăuga un plus de caracter și eleganță fiecărui perete.

Indiferent dacă îl folosești într-un living, într-un dormitor sau într-un spațiu de relaxare la exterior, tapetul cu voaluri semitransparente în bătaia vântului și marea în spate, cu flori subtile albe, va aduce un strop de magie și mister în fiecare colț al casei tale. Este alegerea perfectă pentru cei care caută să aducă o notă de poveste și farmec în decorul interior, fără a compromite stilul și confortul.

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Material

Smooth, Sparkle, Fine Lines, Canvas, Linen, Wet System

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Summer Breeze”

Tapet Summer Breeze
de la 215 lei /mp
Muro Pastel Romania