Tapet VIP Lounge

de la 215 lei /mp

Suprafata totala (mp)
Pret produs
Descriere

Descoperă rafinamentul suprem al tapetului ce imită bucați de tapiterie neagră înnobilate cu dungi aurii, creând o atmosferă de salon VIP chiar în confortul propriului cămin. Cu un design sofisticat ce emană eleganță și lux, acest tapet aduce un amestec subtil între stil clasic și modern.

Experimentează senzația inegalabilă a unei camere antifonate, unde zgomotele sunt atenuate, iar liniștea devine o prezență discretă. Fiecare bucată de tapet este meticulos proiectată pentru a oferi o experiență vizuală remarcabilă, adăugând profunzime și textură spațiului tău.

Cu nuanțe bogate de negru ce contrastează armonios cu dungi subtile de aur, acest tapet transformă orice încăpere într-un sanctuar al rafinamentului și exclusivității. Fie că îți dorești să decorezi un living sau un birou, acest tapet adaugă un plus de eleganță și personalitate fiecărui spațiu.

Descoperă senzația de a te simți ca într-un veritabil salon VIP, cu acest tapet ce îmbină perfecțiunea estetică cu funcționalitatea unei camere antifonate. Transformă-ți casa într-un loc ce emană lux și bun gust, cu acest tapet ce redefinește standardele de eleganță și confort. Alege calitatea și rafinamentul pentru spațiul tău, alege tapetul ce imită tapiteria neagră cu dungi aurii – o alegere care nu se va demoda niciodată.

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Material

Smooth, Sparkle, Fine Lines, Canvas, Linen, Wet System

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet VIP Lounge”

Tapet VIP Lounge
de la 215 lei /mp
Muro Pastel Romania