Wabi-Sabi

Wabi-Sabi este arta japoneză de a aprecia frumusețea într-o lume imperfectă. Filosofia japoneză celebrează frumusețea în ceea ce este natural, cu defecte cu tot. Tradus simplu, ”Wabi” reprezintă simplitatea, indiferent dacă este elegantă sau rustică; ”Sabi ” înseamnă frumusețea îmbătrânirii și a uzurii.

Am pictat această colecție frumoasă pentru a onora cultura japoneză menționată, deoarece grafica de tapet nu a avut-o ca inspirație până acum. Designerii iubesc acest stil, iar acum au tot ce le trebuie pentru a-l completa. Aproape că poți atinge tușele de pensulă, iar culorile naturale, apreciate în fiecare locuință, creează o senzație caldă. Formele geometrice, predominant cercurile, sunt definiția absolută a totalității, a întregului, a perfecțiunii originare, a Sinelui, a infinitului, a eternității și a lui DUMNEZEU.

Avem materialele perfecte pentru fiecare cameră din casa, pentru un restaurant sau pentru orice perete pe care vreți să îl decorați. Alegeți-le pentru dormitor, sufragerie sau baie. Uitați-vă la imaginile din colecția noastră și lăsați-le să vă inspire.

Item added to cart.
0 items - lei
Muro Pastel Romania