Tapet Tropical Vacay

de la 215 lei / mp

Senzația de căldură și bunăstare pe care o aveți când stați pe o plajă tropicală este, fără îndoială, una dintre cele mai grozave din lume. Renunțați la stres, gânduri, griji; relaxați-vă și bucurați-vă. Prin realizarea acestui tapet cu tonuri calde, frunze tropicale frumoase și elemente solare aurii am vrut să aducem această senzație în casa dumneavoastră. Imaginați-vă cum ar arăta acest tapet în baia dvs. Alegeți opțiunea din fibră de sticlă și relaxați-vă în cadă în timp ce admirați priveliștea. Arată mai bine și rezistă mai mult decât faianța clasică.

Suprafata totala (mp)
Pret produs
Descriere

Poate cel mai frumos tapet cu frunze exotice in orice decor. Frunze mari tropicale in nuante de crem si maro combinate cu auriu care arata minunat  in baie sau in dormitor. Tapet tropical luxuriant ce poate fi asezat oriunde si poate schimba imediat decorul casei tale.

Muro Pastel este o marcă de tapet de lux cu modele și metode de imprimare unice. Dacă pereții ar putea să-și aleagă în ce să fie îmbrăcați, ar alege un tapet cu frunze exotice. Imaginați-vă o rolă de dimensiunea peretelui dumneavoastră care ascunde toate imperfecțiunile și care transformă complet spațiul fără dezavantajul folosirii mai multor role de dimensiuni mai mici. Noi am înțeles că un tapet este mai mult decât un material lipit pe perete. Un tapet cu frunze exotice este conceput pentru a îmbrățișa peretele așa cum o face îmbrăcămintea creată pe măsură, rezultând un aspect care se armonizează pe deplin cu personalitatea ta. Textura specială a materialului completează desenele pictate manual de artiștii noștri.

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Colectii

Petal

Colectii

Petal

Material

Smooth, Sparkle, Fine Lines, Canvas, Linen, Wet System

Destinație Tapet

Baie, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Living

Destinație Tapet

Baie, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Living

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tapet Tropical Vacay”