Wet System Tropics Outside – Bright

420 lei /mp

Textura: Impletit, mat Greutate: 400g/mp Rezistenta: Mare Compozitie: Adeziv, fibra de sticla, rasina Latime maxima de printare: 96 cm Recomandari montaj: Perete alb si neted, gletuit + strat de amorsa Specificatii material: Sistem ideal pentru zone cu umiditate ridicata, format din fibra de sticla si rasina bicomponeta, lipit cu adeziv special pe suport stabil - dupa caz tratat cu primer. Formeaza un sistem rezistent la umiditate cu rezistente mecanice mari. Datorita tesaturii din fibra sistemul ramane texturat chiar si dupa aplicarea rasinii. Rasina transparenta mata.

Disponibilitate: In stoc

Cum comand?

Măsoară lungimea si înălțimea peretelui tău in metri (ex: 1m = 100cm) si trece-le in câmpurile de mai jos. Adaugă 10 cm în plus pe fiecare latură pentru pierderi. (Dacă peretele tău are 2.7 m înălțime si 3.45 lungime, tu vei scrie 2.8 respectiv 3.55). Calculul se face pe loc, iar imaginea pe care ți-ai ales-o va fi realizată perfect pentru peretele tău. Dacă ai ușă sau fereastră te rugăm să ne trimiți un e-mail cu toate detaliile și vom găsi împreună cea mai bună variantă.

Suprafata totala (mp)
Pret produs
SKU: MP FIBER TROPIC LIGHT
Etichete:
Descriere

Acest tapet pentru baie din fibra de sticla ce imita geamul si un peisaj tropical arata minunat in spatele cazii. Sistemul nostru special pentru baie ii permite materialului sa intre in contact cu apa si sa reziste la fel ca faianta.

Muro Pastel este primul brand romanesc de tapet din Romania care printeaza tapet pe fibra de sticla. Concurand cu marile firme producatoare de tapet din Italia, noi va oferim tot sistemul necesar instalarii. Adezivul potrivit si rasina bicomponenta care capsuleaza fibra tapetului, facandu-l astfel indestructibil in contact direct cu apa.

Muro Pastel este o marcă de tapet de lux cu modele și metode de imprimare unice. Dacă pereții ar putea să-și aleagă în ce să fie îmbrăcați, ar alege tapet pentru baie dintr-o singură bucată, printat pe fibra de sticla. Imaginați-vă o rolă de dimensiunea peretelui dumneavoastră care ascunde toate imperfecțiunile și care transformă complet spațiul. Fără dezavantajul folosirii mai multor role de dimensiuni mai mici. Noi am înțeles că un tapet este mai mult decât un material lipit pe perete. Tapetul este conceput pentru a îmbrățișa peretele așa cum o face îmbrăcămintea creată pe măsură, rezultând un aspect care se armonizează pe deplin cu personalitatea ta. Textura specială a materialului completează desenele pictate manual de artiștii noștri.

 

Informare tapet:

• Redimensionarea tapetului pe dimensiunile dorite este GRATUITA;
• In prețul afisat este inclusă o singura modificare adusă modelului existent (ex. Personalizare nume);
• Pentru repozitionarea elementelor in functie de mobilier se percepe o taxa de 10% din pretul de baza;
• Daca doriti mai multe modificari ale modelului (mutate elemente, schimbata cromatica etc), se percepe o taxa de 25% din pretul de baza;
• Toate modificarile se discuta si se proceseaza telefonic sau pe email;

Instructiuni pregatire perete inainte de montaj:

• Suportul peretelui trebuie sa prezinte o suprafata stabila (sa fie tare)
• Unde sunt placi minerale (gips carton, fibrocimentk, placi compozite) amorsa este obligatorie. Dupa caz se aplica si primer
• Tapetul poate fi lipit si pe placi din lemn (MDF, PAL, Bluelam), dar necesita o pregatire diferita.
• Peretele trebuie sa fie: drept si alb/monocromatic (in cazul culorilor deschise), curat, fara praf, aplicata amorsa/vopsea lavabila.

Colectii

Petal

Colectii

Petal

Destinație Tapet

Baie, Birou, Bucatarie, Dormitor, Hol, Living

Destinație Tapet

Baie

Informații suplimentare
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Wet System Tropics Outside – Bright”

tapet baie fibra de sticla
Wet System Tropics Outside – Bright
420 lei /mp